Monipuoliset maanrakennustyöt Ylöjärveltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Maanrakennus Arska & Poika Ylöjärven Ylisiltä tekee kaikki tarvittavat maansiirto- ja maanrakennustyöt koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita rakennusliikkeistä taloyhtiöihin ja viemme urakat loppuun ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

Kaikki maanrakennukseen yhdestä paikasta

Monipuolisen maanrakennuksen palveluvalikoimamme kattaa kaiken talojen pohjatöistä muun muassa salaojituksiin ja maansiirtoihin. 

Teemme muun muassa:

  • talojen perustukset

  • viemärien kaivuutyöt

  • salaojien kaivuut ja salaojaremontit

  • viherrakentamisen

  • kaikenlaiset kaivinkonetyöt

  • maansiirtotyöt.

Kysy lisää palveluistamme!

Talojen perustukset ammattitaidolla

Talojen perustusten teko vaatii vahvaa osaamista, jotta rakennuksen perusta kantaa painumatta pitkienkin aikojen kuluttua. Me teemme tarvittavat kaivuutyöt, joilla rakennuksen ja rakenteiden perustukset kestävät. Toteutamme kaikenkokoiset urakat esimerkiksi omakoti- ja rivitalojen pohjarakentamisesta isompien rakennusten pohjatöihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Salaojien rakentaminen ja salaojasaneeraukset kokemuksella

Salaojien tarkoitus on estää kosteuden nousu maaperästä rakennuksen perustuksiin ja kerätä rakennuksen lähelle satanut vesi talteen. Salaojat on syytä rakentaa alusta asti kunnolla, jotta rakennus kestää varmasti hyvässä kunnossa ja ilman kosteusvaurioita pitkään. 


Jo rakennetun talon salaojajärjestelmät voivat mennä tukkoon tai lakata toimimasta, tai ne on rakennettu aikanaan liian korkealle, jolloin ne eivät toimi toivotulla tavalla. Sadevesien hallintaan saaminen saattaa edellyttää salaojien ja sadevesijärjestelmien saneeraamista. 


Me tarjoamme sekä salaoja- ja sadevesijärjestelmien rakentamisen että saneeraukset vuosikymmenten kokemukseen perustuvalla vahvalla osaamisella.

Pyydä tarjous!

Maansiirtotyöt ja maa-ainestoimitukset sopimuksen mukaan

Maanrakennus Arska & Poika tekee kaikki maanrakennuksessa tarvittavat pienet ja isot maansiirtotyöt. Kuljetamme myös työmaalle tarvittavan maa-aineksen ja huolehdimme ylijäämämaan pois viemisestä sopimuksen mukaan. Kalustomme avulla hoidamme maanrakennustyöt kaikkine osa-alueineen alusta loppuun saakka.

Kysy lisää